“Tatoveret træ”

billede 032

Indimellem må jeg bare bringe et lille indlæg, som har med badet – min arbejdsplads – KunstCentret Silkeborg Bad – at gøre. Og her er et af dem. For de seneste par uger har vi haft besøg af Stuart Frost, som har omdannet et birketræ, der alligevel stod for at skulle fældes, til et kunstværk. Og det har været en spændende proces at følge med i. Først blev birketræet topkappet, dernæst gik kunstneren i forsommeren og afbarkede træet. Og her de seneste uger har han så brændt mønstre ind i træet (med ler som afdækning af de områder, som skulle stå ubrændt tilbage). Her et par billeder fra processen og et billede af resultatet.

billede 018

                                          Et par færdige billeder 001

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s