Værker der virker

  Vaerker der virker 1

Har været på Charlottenborg og se udstillingen “Værker der virker”. Jeg ved ikke, om det er alle værkerne, der virker. Men nogen af dem gør bestemt. Virker og påvirker. Der er rummene man skal kravle og kante og kæmpe sig gennem, fordi der er trukket tråde alle vegne … og stadig bliver det, da gæster kan “lege” videre med værket. Og så er der det vidunderlige hvide rum med en kæmpeseng, snehvidt sengetøj og en himmel af hvide snore (Culture Camping – Bosch & Fjord). Super æstetisk, minemalistisk smukt. Et værk der virkelig virker … hvis hensigten er at man synker ned i ro … så meget at man falder i søvn. Det gjorde Søren i hvert fald! (Og rent faktisk så kan man – skriver kunstnerne om værket – bestille tid til overnatning der …). Og så er der den lille bil, der har fået “vinger” i form af en luftballon. Hvem drømmer ikke om at kunne flyve lidt væk … drømme … se det hele lidt fra oven ….

       Vaerker der virker 4       Vaerker der virker 6

                    Vaerker der virker 7

        Vaerker der virker 9       Vaerker der virker 10

Vaerker der virker 8

        Vaerker der virker 3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s