Ren røv at trutte i …

 Brandts 10.6.09 034

Ja altså … hvad er nu det her? Et noget anderledes billede end de billeder, jeg plejer at præsentere her på bloggen. Men af forskellige grunde så kunne jeg ikke stå for denne lille tegning, som jeg i går så som del af en collage på Brandts udstilling med afgangselever fra Det Fynske Kunstakademi. Og som jeg ikke kunne lade være med at grine af. Dels er det  jo herligt med sjove og skæve vinkler på tilværelsen (nogle smukkere end andre!). Dels kom jeg til at tænke på det her herlige sprogblomstrende udtryk (og hvor kommer det dog fra?!): ren røv at trutte i. Og det er jo unægtelig en vigtig ting – på alle måder!

En tanke om “Ren røv at trutte i …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s