Det CON-TEXT lyriske hjørne …

Con-text lyrik 002

Nyder stille hjemmearbejdsdage. En hel friuge. Som bare går alt for stærkt … Jeg har fokus på den kommende CON-TEXT udstilling (følg med her). Hjernen og kreativiteten er lagt i blød for at finde frem til … hvad syv sytten det nu er, jeg skal strikke sammen til udstillingen. 5 værker er max. Heraf er det ene et bidrag til et fælles projekt (fra kuffert til artist book). Så der er plads til at brede sig over fire andre. Tror bestemt at der skal være et lyrisk indslag. CON-TEXT lyrik. Ord fundet forskellige steder og sat sammen i en ny sammenhæng. Så er det bare lige det her med … hvordan bogen skal se ud … Foldebog, sider samlet med ringe, med snor, almindelig bladrebog, løse sider, noget helt andet … ?? Noget der giver mulighed for at udstille bogen, så alle sider kan læses … helst …

En tanke om “Det CON-TEXT lyriske hjørne …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s