Looking Ba(ck)g – det færdige resultat

 looking-backg-titelblad-300

Det sprudler med projekter … artist books projekter … Det er skønt! Og slet ikke til at følge med. Heller ikke her på bloggen. Men nu har jeg bestemt mig for, at jeg lige skal nå at lægge lidt billeder ind af de projekter, som jeg har omtalt, antydet tidligere her på stedet, men ikke fået præsenteret endeligt her. Og det skal være nu – for de allernyeste projekter står allerede i kø for at blive lagt ind. Så jeg vender blikket nogle uger tilbage … og bringer her nogle billeder af ARTROVERTs Looking Ba(ck) projekt. Som vi spændt venter på at høre nyt om fra Italien. Læs mere her – og se flere billeder her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s