Så er der liv i værkstedet … igen

liv-i-vc3a6rkstedet-igen

Juleferie … og nytårsferie … vel overstået. Har været dejligt. Men nu er det også dejligt at indtage værkstedet igen. Og det har jeg gjort i dag. Lige så stille. Har ryddet op i maildyngerne – har vist nok efterhåndet fået svaret på alt det, jeg skulle svare på. Har fået taget hul på den nye 2009 kalender, lavet omslag, skrevet fødselsdage ind, arbejdsdage og diverse hyggelige møder, der er på tapetet med ARTROVERT og X-Piir. Og – næsten allervigtigst – fået lavet en enkelt side til den igangværende kuffertbog “Looking ba(ck)g”. Eller hvad barnet nu ellers skal hedde. En side med min mormors tepotte. Så nu er der lige så stille ved at være liv i værkstedet … igen!

(Og når jeg får lidt bedre tid, så komme der lidt flere indlæg om den nylige tur til Berlin.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s