Words don’t come easy … eller gør de?

 

TEXT … er emnet for 5th International Artist’s Books Triennial Vilnius 2009. Og der er deadline den 15. november 2008 for indsendelse af værker til den censurerede udstilling. Så jeg er i gang. (Endelig langt om længe! Kreativiten har været noget sendrægtig her efter sommerferien. ØV!). Arbejder med en “bogrigtig” og engelsk version af “Store ord” (vist på udstillingen Fra Pixi til XL denne sommer). Derudover så har emnet TEXT nu voldt mig lidt modstand. Underligt nok … eftersom jeg vel må siges at være så fuld af ord.  Der er bare ikke rigtig dukket en indfaldsvinkel op. Men lidt lag på lag-leg i dag har måske åbnet en dør …

      

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s