Kastaniegrøn sensommer

Endnu en grøn. Kastaniegrøn.

En formiddag med fuld augustsol. Lun. Der er et øjeblikeligt hul i den kreative strøm. Må være det intense forår, sommerferien, der lige skal synke ned, synke ind, før strømmen går i gang igen. Lidt træls, lidt urokildrende – sjovere når det bare flyder frit. Så det var skønt at gå i haven og hive ukrudt op, knokle, se hurtige synlige resultater. Lugte jorden, mærke solvarmen. Samle kastanier op. Så dejligt grønne. Kastaniegrønne. Heldigvis ikke endnu efterårets kastaniebrune. Nyde farven, nyde formerne.

Fotograferer. Mis Misja byder legesygt ind.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s