S A M M E N SÆTNING

 

Opsætning af udstilling vel overstået. Hyggelig dag. Godt samarbejde. Nedenfor et par billeder fra dagens arbejde. Ovenfor et af billederne i min spritnye … ja, hvad skal jeg kalde det … 3D fotocollage serie med titlen Come on closer.

Resultat? Jo, vi spænder vidt. Men jeg synes, at det er lykkedes at få mangfoldigheden – sammensætningen af forskellige teknikker og vidt forskellige udtryksformer – til at hænge sammen. Og præsentere sig godt. Men kom selv og kig! Vi ferniserer udstillingen på lørdag kl. 14-17 på Kulturspinderiet, Silkeborg.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s