Kom nærmere!

Den næste udstilling nærmer sig hastigt. Lidt for hastigt.

Jeg indrømmer blankt, at jeg har været meget fokuseret på udstillingen med X-Piir (FRA PIXI TIL XL). Bøgerne er et hjertebarn. Og da tiden er knap og løber alt for hurtigt af sted med mig, så har jeg næsten ikke fået tænkt på den udstilling, som nu lurer om et meget nært hjørne. Jeg skal faktisk være klar til ophængning på torsdag – og udstillingen åbner på lørdag.

Udstillingen er en gruppeudstilling. En gruppe bestående af malere, grafikere, en keramiker, en træskulptør m.m. samlet til lejligheden. Det er en af grundene til, at udstillingens titel blev S A M M E N SÆTNING. En anden er, at vi spænder meget vidt.

Jeg fik en ide til, hvad jeg kunne lave til udstillingen, for en uges tid siden. Og den ide har så ligget og simret – uden at jeg har haft tid til at gribe fat i den. Jeg skulle lige nå frem til sommerferien, skulle lige have givet huset en ordentlig omgang oven på en periode, hvor jeg har fokuseret på kreativiteten og ladet nullermændene vokse om ørerne på mig. Men i går blev huset så shinet op.  Og i dag har sommerferien indfundet sig mentalt – med stille morgenkaffe under pæretræet og masser af luft til tankerne… Og nu har jeg så taget hul på ideen … og er allerede kommet et skridt nærmere … Nærmere … Nærmere et resultat … men allermest … nærmere … til mig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s