På livets læselyst …

Det er noget nær det bedste. En hyggelig lænestol, en solskinsstribe, en smule god tid midt i dagens projekter og så en god roman. Og sådan en er jeg i gang med i øjeblikket. Anne Marie Løns “Willums veje”. Faktisk er den så god, at det er anden gang, jeg læser den. I løbet af kort tid. En smuk, nænsom og poetisk skildring af et menneske og dets levevilkår. Skrevet på en måde som suger mig ind … helt derind hvor jeg bliver helt opslugt. Fortalt på en måde så jeg føler, at jeg forstår, sanser … og så alligevel står forundret tilbage ….

Heldigvis har jeg haft god tid her på det seneste til at slippe læselysten fri.

                                         

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s