Legende levende lyserødt

gummistoevler.jpg 

For nogle år tilbage havde jeg en lyserød periode. Og nej … den ligger ikke helt tilbage i min barndom. Jeg tror aldrig, at min mor har rammet mig ind i en lyserød prinsesseperiode, da jeg var barn. Måske var det ikke på mode dengang. Måske havde min mor ikke prinsessedrømme på mine vegne. Jeg blev kaldt blomst, ikke prinsesse. Og det er jeg faktisk godt tilfreds med i dag … altså at være blomst. (Min egen datter slap til gengæld ikke for prinsessedrømmen! Hun kvitterede med en nat at drømme, at hun smed sin krone i søen … Hun behøvede ikke … fortalte hun om drømmen … have krone på – hun vidste godt indeni, at hun var en prinsesse).

Næ nej! Min lyserøde periode kom i en meget voksen alder … og foldede sig ud i fuldt flor med grafik med masser af lyserøde prikker, en hel installation med lyserød grafik og lyserøde stole “Pink simplicity”, en lille bog med digte og lyserøde billeder “Som lyserøde snefnug på din pande” og meget mere. Jeg gik også i lyserødt … ikke totalt i lyserødt … men i et strejf af lyserødt …. lyserøde t-shirts og lyserøde toppe …

Den lyserøde periode forduftede lige så stille … men jeg har stadig indimellem en lille svaghed for farven. Som da jeg f.eks. til jul på besøg hos min storebror og svigerinde forelskede mig i min svigerindes lyserøde gummistøvler (og som hun sagde om, at dem gik hun i grunden ikke så godt i). Jøsses, dem ville jeg gerne eje. Og at tænke sig … så fik jeg dem forleden, da de var på besøg her (Tak, Birte!). Så nu er de helt utroligt mine … de lyserøde gummistøvler. C’est la vie!  

   tulipan.jpg

                           tulipaner.jpg  prinsesse-lyseroed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s