Forvandlingsforventning

skuffe-sh.jpg

Endnu et konstruktivt og hyggeligt og ideovervældende møde i Artrovert-regi. Hanne, Gulla og undertegnede samlet hos Hanne over kaffe og lækre hjemmebagte fastelavnsboller til snak om tilværelsen … og om hvad vi nu skal på udstillingsfronten …. Der blev lagt ideer i de indre skuffer … og leget med de ydre…

Emnet til det kommende projekt: Forvandling.

Som første punkt går vi i gang med et fælles forvandlingsforetagende. Vi skal alle tre komme med tre udgangspunkter, et eller andet – gerne fra hverdagen – der skal forvandles. Og på videnskabelig vis skal forvandlingsprocesserne beskrives (og beskrivelserne tænkes udstillet sammen med forvandlingerne). Gulla tryller tre punktskriftfoldere op af tasken … små bitte læseprikker som de utrænede fingre ikke kan holde styr på. Og Hanne hiver ark med A Prioritaire mærker op af en skuffe.  Værsgo! Hvad i alverden stiller man op med fire blå A Prioritaire mærker? Og en gang læseprikker …? Total forvandlingsforvirring!

Jeg havde ikke lige noget med i tasken, så mit bidrag til forvandlings-foretagendet må vente.

Hjemme igen. Fuld af forvandlingsforventninger. Hannes hvide skuffer undergår en forvandling på min computer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s