Den første frost

efterarshimmel.jpg

Vågnede her til morgen til sporene af den første nattefrost. Et tyndt lag rim og en lyseblå himmel. Køligt og klart.

Var på solrig endagstur til København i går. Søren skulle aflevere klarinetter til reparation. Malene og jeg hyggeshoppede og spiste konditorkager af den traditionsrige og fyldige (!) slags på La Glace. Købte røde strømpebukser, rød t-shirt og et tørklæde i rødt/sort med prikker. Den røde trænger sig på for tiden …. Sjovt nok.

ken-denning-maleri.jpg     ken-denning-grafik.jpg

Faldt tilfældigt over en udstilling på Galleri København med Ken Denning og en stribe “Unødvendige billeder”. En blanding – som jeg oplevede det – af stor ro og vildskab. Både malerier og tryk. Meget inspirerende!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s